Skip to content
Zustimmungseinstellungen anpassen

Wir verwenden Cookies, um Ihnen die Navigation zu erleichtern und bestimmte Funktionen auszuführen. Detaillierte Informationen über alle Cookies finden Sie unter jeder Einwilligungskategorie unten.

Die Cookies, die als "notwendig" eingestuft sind, werden in Ihrem Browser gespeichert, da sie für die grundlegenden Funktionen der Website unerlässlich sind.... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

SICONA kids – Kulinaresches aus der Natur

Dës Woch dréint sech alles bei eis em Kulinaresches aus der Natur vun de SICONA Guiden a Co.

1. Iwwerbaken Zucchini mam Françoise

Moie Kanner!

Dës Woch steet Kulinaresches aus der Natur um Programm!

Dem Françoise säi Meedche weist iech hei e leckert Rezept fir dat gutt Geméis ze verschaffen.

Den Donneschden zaubert d’Lise eis eppes mat Kraider!

Loosst iech déi iwwerbaken Zucchini gutt schmaachen!

Äddi Kanner, är SICONA kids Guiden.

2. Kulinaresches aus der Natur – D’Lise zaubert mat Kraider

Moie Kanner !

Dës Woch hatt Françoise schonn zum Thema „Kulinaresches aus der Natur“ eng lecker Geméiszopp gekacht!

Haut bake mir mat Brennnessel a spatz Weeblat. Déi Kraider kennt dir bestëmmt nach vun eiser Kraider a Insekte Woch!

Haut zaubert d’Lise eis lecker Täertercher mat dësen zwee Kraider.

Dofir gi mir mol als éischt éier mir ufänken ze baken ob Sich no jonk Brennnesselspëtzen a -blieder an no spatz Weeblatblieder. Mir passen awer gutt op wou mir Kraider plécke ginn. Net um Weerand, do wou d’Muppen himaachen an och net do wou de Bauer gepifft huet.

Fir de Recht weist d’Lise eis dat elo am Video wéi mir déi gesond a lecker Täertercher baken. Rezept fannt dir ob eiser Homepage.

Vill Spaass Kanner beim baken!

Nächst Woch hu mir Thema „mir genéissen de Bongert“!

Äddi Kanner!

SICONA kids ass och op Facebook. Hei fann Dir eis!